Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Çift yangın kapıları, koridorlarda ve oylumlu odalara girizgâhlerde bulunanlar kabil daha geniş açıklıkları kapatmak muhtevain kullanılabilen dü kapı kanadından oluşur. Bu baplar, elan geniş alanlarda yangına ve dumana karşı bir bariyer hazırlamak üzere tasarlanmıştır ve keresteden, çelikten veya bu malzemelerin bir kombinasyonundan strüktürlabilir. Genellikle 30 ila 120 an beyninde mütebeddil çeşitli yangın dereceleriyle mevcuttur.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve medarımaişetaretler kullanılır.

Kadeh yangın kapıları ekseriyetle çağdaş daire binalarında, okullarda ve hastanelerde kullanılır ve ekseriya 120 dakikaya derece yangın dereceleri sunar.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Siz de yangın bapsı fiyatları hakkında fen koymak için bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Bu nedenle yangın kaynaklı yaşama kayıpları yaşanmaya devam etmekte ve bu yer yangın merdiveni imalatı yürekin müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini hunıtlamaktadır. 

Binalarda muayyen standartlarda dünya alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kafalığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Bu sebeple yapı içinde rastgele bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim baplar, çatı ile dış Yangın Çıkış Kapısı mekanı güvenilir şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emniyetli alana geçişini önler. Henüz detaylı ele kızılındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

Yangın bapları kullanım düzlükına göre, rengine bakarak evet da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan model sınıflandırması süflidaki gibidir

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe ehil olması dolayısıyla yangın anında insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu kapılar dışarıya düz ve kolay açılabilen binaya sahiptir.

Yangın merdiveni bapsı yararlanmaında ilgi edilmesi müstelzim unsur bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem çalışmalevinin yitirilmemesi kucakin hem de merdivenin yalnızca amacı sinein kullanılabilmesi dâhilin bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Yangın bapsı nite hizmet bünyelmalıdır? Yangın bapları mazbut bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapısının fiillevselliğini ve yangın dayanıklılığını kurmak muhtevain önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak arama edilmesi, bapnın mevsuk bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin üstelik olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin durumunda bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çtuzakıştığının muayene edilmesini muhtevaerir. Hassaten, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve ustalıkaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden örgülmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve yaradılıştanında hiçbir kenarıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı cidar ve en azca 90 dakika dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile gayrı taksimmlerden ayrılır.

Report this wiki page